12 Sept 2020 – Fotograf Tine Andersen

5 gode råd til hvordan du vælger den rigtige fotograf for dig  …

Det kan være svært at vælge fotograf. Ofte er det en meget vigtig beslutning da forevigelsen af nogle begivenheder – som

eksempelvis bryllupper – ikke kan gøres om. Hermed mine bedste råd …

👉👉👉  5 gode råd til valg af den rigtige fotograf for dig ♥

1) Stil Se fotografens stil ud fra billederne på vedkommendes hjemmeside. Kan du lide stilen ? At fotografere er lidt ligesom at tegne eller male. Fotografens sammensætning af model, posering, lys, baggrund og redigering er unik for den enkelte fotograf. 

2) Mennesket bag kameraet Kig på billederne af de fotograferede – ser de ægte glade og trygge ud. Vi har i fotograf verdenen et begreb der hedder “Gone for Lunch” hvilket betyder at de fotograferede ser ud som om de tænker på noget andet. Billederne bliver uden liv, personlighed og … kedelige. Det er fotografens ansvar at sikre er den fotograferede er “på” enten ved at instruere, lave sjov eller tilbyde en pause. (Noget at det vigtigste hvis du spørger mig  ;-))

3) Anbefalinger Hør venner, bekendte eller lokale facebookgrupper om nogle kan anbefale en god fotograf. Læs anmeldelser på fotografens hjemmeside, Facebook side samt evt. Trustpilot. Det giver ofte et rigtig godt indtryk af om andre  kunderne er tilfredse med fotografen (og hvad du kan forvente).

4) Pris Vær opmærksom på prisen ! Mange kunder er kommet til mig fordi de har været utilfredse med andre fotografer. Nogle fotografer tilbyder nemlig gratis eller meget billige fotosessioner – men så koster billederne eks. 500,- eller 1000,- kr stykket … Kunderne bliver presset til at vælger og betaler for mindst et par billeder inden de forlader studiet. Det som umiddelbart så billigt ud, går hen og bliver mange penge ! Hører desværre også “… og de var ikke engang gode :-(“.

5) Åbningstider Fotografens åbningstider kan også være en parameter – du som kunde – skal være opmærksom på. Mange fotografer har kun studiet åbent i dagtimerne på hverdagene. En fridag vil således ofte være nødvendig hvis familien skal fotograferes.  

Hos mig koster fotosessioner fra 1495,- inkl. 10 redigerede billeder. Efter fotosessionen får du billederne tilsendt i et galleri så du i ro og mag kan vælge dine 10 favoritbilleder ud. Disse redigerer og sender jeg til dig. Hvis du skulle blive fristet til at købe et par ekstra koster de kun 150,- pr. stk. Jeg har åbent i aftentimer og weekender. Der er masser af gratis parkeringspladser udenfor studiet som ligger i Ejby, Glostrup.

Håber vi ses  ❤️ 

Portræt fotografering kvinde High Key

 

Fotograf

Tine Andersen

Share This