Portrætter

Fotosession inkl. 10 billeder = 1195,-

Det siger kunderne …

“En super oplevelse at få taget portrætbilleder hos Tine. Jeg følte mig godt tilpas, og billederne blev meget bedre end jeg havde håbet på – altså jeg så bedre ud end forventet – og udtryk og stil ramte lige hvad jeg ønskede mig. Det er også Tine der skal tage billederne næste gang jeg skal have taget portrætter, og jeg har allerede bestilt tid til familieportræt” (Lisbeth)

Portræt
Et vellykket portræt giver et stærkt indtryk og viser på en overbevisende måde hvem du er. Hvad enten du skal bruge et profilbillede til de sociale medier, et cv eller et portræt til en gave, vil jeg sikre at udtryk, posering, lys og baggrund kommer til at passe til det udtryk du ønsker billedet skal udsende. Efter sessionen vil du få leveret en masse gode billeder. Billederne viser det udtryk og den side af dig som vi har aftalt.

Der er også mulighed for at få lavet et portræt ude i naturen. Det giver nogle sjove timer for alle og mange muligheder for at være kreativ med træer, bænke, broer, moler etc. Lokationen kan også være ved historiske bygninger eller moderne byggeri med glasfacader, betonsøjler etc., hvilket giver nogle flotte og unikke baggrunde – og dermed billeder.

Fotosessioner on location er ofte en mere afslappende oplevelse og med mindre fokus på fotograferingen, hvorfor det for mange giver nogle mere naturlige udtryk.

Hvordan jeg arbejder
Familieportrætter tager jeg af familien samlet og i mindre grupper i forskellige kreative opstillinger. Hvis vi fotograferer on location udvælger jeg altid de bedste foto spots i forhold til lys, posering samt baggrund. Hvis jeg ikke har været der før,  tager jeg derud forud for fotosessionen.

Hvad I skal gøre
Hvis I er en familie, så sørg for at jeres tøj er nogenlunde farveafstemt, med mindre billederne skal være sort hvide. Vær også opmærksom på påklædningen i forhold til vejret og stedet, hvis det er on location.

Se mere under “Ofte stillede spørgsmål” her

Share This