Portrætfotografering

Det siger kunderne …

“En super oplevelse at få taget portrætbilleder hos Tine. Jeg følte mig godt tilpas, og billederne blev meget bedre end jeg havde håbet på – altså jeg så bedre ud end forventet – og udtryk og stil ramte lige hvad jeg ønskede mig. Det er også Tine der skal tage billederne næste gang jeg skal have taget portrætter, og jeg har allerede bestilt tid til familieportræt” (Lisbeth)

Portræt
Et professionelt portræt viser på en overbevisende måde hvem du er – og dig fra din bedste side. Det kan være den smilende, seriøse, nærværende og/eller professionelle side af dig. Det kan bruges på din hjemmeside, til dit CV, på de sociale medier eller som gave til en du holder af. Jeg sørger for at udtryk, posering, lys og baggrund kommer til at understøtte netop det/de udtryk.  

Hvordan jeg arbejder
Når du ankommer taler vi om, hvad du skal bruge portrætbillederne til og hvilket signal du ønsker at sende. Under selve fotograferingen guider jeg dig, så du kommer til at vise dig selv fra din bedste side og ofte “glemmer” at du bliver fotograferet. Efter hver billedserie kigger vi billederne igennem sammen, for at se om der er noget, der skal justeres. 

Hvad du skal gøre
Tag forskellige sæt tøj med til fotosessionen så vi sammen kan finde de sæt som passer bedst til dig – dine farver, personlighed og målet med billedet. Sørg også meget gerne for at få sovet godt natten forinden.

Vid at det er helt naturligt at være lidt nervøs inden fotosessionen. Jeg sørger for at du under hele forløbet føler dig tryg og får en god oplevelse. Så glæd dig blot til en hyggelig fotosession – samt ikke mindst nogle lækre billeder ! 

Se mere under “Ofte stillede spørgsmål” her

Share This