Ofte stillede spørgsmål

” Jeg er ikke fotogen. Kan du alligevel tage et godt billede af mig ? “

For at få gode billeder er det nødvendigt at du/I får en tryg og god oplevelse under fotosessionen.  Jeg har mange års erfaring med at fotografere og omgås mennesker.

.Jeg sørger for at billederne kommer til at vise din personlighed og dig fra din bedste side. Det er helt almindelig at være lidt nervøs eller usikker. Jeg skal nok guide dig i hvordan du skal stå, sidde, holde hænderne m.m. samt sikre at lys og baggrund understøtter udtrykket.  

Det er mit ansvar at resultatet bliver godt og at du bliver tilfreds. 

  

” Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan finde en ledig tid i booking systemet som passer mig ? “

Sørg endelig for ar booke mig i god tid – især i maj/juni samt i august/september er der travlt med bryllupper og konfirmationer – og før jul er der travlt i “julemandens værksted”. 

Kontakt mig, jeg kan oftest “trylle” 😉

  

” Er der noget jeg/vi skal gøre inden fotosessionen ? “

Her på min hjemmeside kan du finde inspiration til din næste fotosession. Jeg har også samlet forskellige billeder til inspiration på min Fotograf_Tine_Andersen Pinterest profil, se her

Hvis du har nogle specifikke ønsker ønsker, så send dem endelig til mig før fotosession. Hvis ikke, har jeg altid forskellige ideer, som vi vender i starten af fotosessionen.

 

” Hvordan forbereder jeg/vi os bedst til fotosessionen ? “

Sørg så vidt muligt for at du/I er veludhvilede og ikke for stressede. Tal gerne med børnene om at I skal ud og have det sjovt – og sørg for at de ikke er sultne. 

 

” Mit barn er blevet kradset i ansigtet i børnehaven, skal vi udskyde fotograferingen ? “

Nej, det fjerner jeg nemt i Photoshop. Det samme gælder hvis du har fået en bums …

 

” Er der noget vi skal være opmærksomme på i forhold til tøjvalg ? “

Tag gerne lidt forskelligt tøj med – se mere under de forskellige produkter her på hjemmesiden.

De mest rolige og langtidsholdbare billeder fås hvis I forsøger at farvekoordiner jeres tøjet (hvis I er flere) samt undgår for mønstret tøj eller tøj med store logoer. 

 

” Hvordan udvælger jeg/vi billederne ? “

Undervejs i fotosession kigger vi på billederne sammen så vi kan foretage evt. justeringer i posering, tøj, lys eller baggrund – og dermed sikre at du/I får et super flot resultat.

Du/I vælger de ønskede billeder i slutningen af sessionen. Der er også mulighed for at få tilsendt et elektronisk galleri med de bedste billeder (ofte ca. 25-50 billeder) så I kan vælge foretage udvælgelsen i ro og mag hjemmefra. Filnavnene på de ønskede billeder sender du/I derefter til mig (sammen med evt. ønsker eks. farver eller Sort/Hvid). Indenfor ca. 10 dage redigerer jeg billederne i Photoshop og sender et link hvorfra I kan downloade de færdige billeder.  

 

” Har du mulighed for at printe billederne ? “

Ja, jeg har en professionel Canon printer (Canon imagePROGRAF Pro-1000) og anvender den bedste kvalitetsfotopapir (Hahnemühle/Canon). Du kan se eksempler på prints i mit studie. Jeg levere prints op til A2 (60 * 42 cm). Du kan se størrelser og priser under “Priser”

 

” Jeg skal bruge et gavekort, kan du klare det ? ” 

Jeg udsteder både elektroniske og fysiske gavekort. Elektroniske gavekort sendes oftest indenfor et døgn. De fysiske lægges et beskyttet sted udenfor fotostudiet indenfor 1-2 dage, så du(I kan hente det når det passer jer.  Jeg har forskellige typer gavekort afhængig af lejligheden. Skriv til mig via kontaktformularen nedenfor så finder vi en flot løsning til dig.

 

” Hvis jeg ønsker et billede indrammet, skal jeg så forbi glarmesteren, eller er det noget du kan hjælpe med ?”

Nej, det behøver du ikke. Jeg kan printe billeder i op til A2 størrelse (60*42 cm) og kan tilbyde at indramme dem i kvalitetsrammer fra Hoie – med eller uden passepartout. Kontakt mig i god tid så jeg har de rammetyper på lager du ønsker. 

 

” Hvordan foregår betalingen ? “

Efter fotosessionen sender jeg en faktura til dig. 

 

” Hvad hvis jeg  gerne vil hyre dig til en opgave som ikke er nævnt på din website ? “

Jeg elsker nye og spændende opgaver så endelig bare kontakt mig ! Jeg har også  lavet virksomhedsportrætter, fotograferet forsikringsskader samt meget andet. 

  

” Hvis jeg har flere spørgsmål, hvordan kontakter jeg dig ? “

Skriv til mig i kontaktformularen nedenfor, via messenger på Facebook eller til mailadressen “fotograftineandersen@gmail.com” så svarer jeg dig hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

 

14 + 11 =

Tine Andersen

Brandsbjergvej 15

2600 Glostrup

mailto:tine@tineandersen.dk

CVR 39398516

 

Share This