Gravidfotografering

Det siger kunderne …

“Tak for en fantastisk morgen. Vi har lige siddet og kigget på billederne, hvor ser de gode ud. Vi glæder os til at få fotograferet den lille når han kommer ud af maven” (Nana)

“Vi siger mange gange tak for en meget professionel og behagelig oplevelse. Det var virkelig vidunderligt at føle sig smuk, når man ellers synes at kiloerne har sat sit aftryk” (Anonym)

Forevig din smukke mave !
Der er ikke noget så smukt som en gravid kvinde og hendes smukke mave. Det er derfor en god ide at forevige med et sæt billeder fra en professionel fotograf! Billederne vise den flotte mave og – hvis du tager faren med – også kærligheden mellem jer og til jeres barn. Det bedste tidspunkt at få taget billeder er ca. 4 uger før termin. Så har maven den rette størrelse som gør sig bedst på billederne.

Hvordan jeg arbejder
Når jeg fotograferer arbejder jeg med lys og skygge så mavens flotte kurve fremhæves. Det giver billeder af en høj æstestik kvalitet ! 

Lyset kan eksempelvis lægges så mavens belyses med smukt blødt lys eller så den fremstår som silhouet med en tynd kant af lys. I disse billeder er maven i fokus og man kan ikke nødvendigvis se ansigtet eller resten af kroppen. Jeg kan også tage billeder så hele kroppen kan ses. Disse billeder tages typisk på lys baggrund. Medbring en kropsnær bluse eller kjole i sort eller hvid, så maven kan fremhæves. Jeg har forskellige rekvisitter som stof til draperinger samt nogle lette kjoler.

Hvad skal du gøre
Jeg vil anbefale at du tager løsthængende tøj på et par timer før. Da mærker fra eks. stramme elastikker kan ses på billederne. Udover en kropsnær kjole/bluse (helst i hvid eller sort), er du velkommen til at medbringe dit ynglings sæt.  Vær opmærksom på billeder blive mere rolige og “langtidsholdbare”, hvis man undlader tøj ,som er alt for mønstret/stribet. Fotograferingen foregår i en afslappet atmosfære og din mand/kæreste samt eventuelle søskende er velkomne.

 

Se mere under “Ofte stillede spørgsmål” her

Share This