Dronefotografering

Få billeder i nyt perspektiv samt videoer !
Billeder som illustrerer hvad din virksomhed kan og står for er essentielle for virksomhedens markedsføring – både med hensyn til salg af virksomhedens produkter/services men også for at kunne tiltrække de bedste medarbejdere.  En dronefilm giver virksdomheden et smart og moderne image. Skal du sælge din bolig vil en droneoptagelse gøre underværker for at fremstille ejendommen attraktivt.

Hvordan jeg arbejder

Når jeg laver droneoptagelse, planlægger vi sammen optagelsen grundigt, så du får det produkt du har behov for og du kan være tryg ved at alle regler omkring flyvningen er overholdt. Jeg sikrer endvidere at det sker med optimalt lysforhold. Jeg har dronecertifikat (tidligere dronebevis), som gør at jeg må flyve med dronen i byzoner. Efterfølgende redigerer jeg optagelerne hvad enten det er video eller still billeder.


Bryllup med drone

Med dronen tilbyder jeg gruppebilleder af alle gæster samt den smukke kirke set fra oven. Billeder og video fra luften fuldender bryllupsfotografering og giver et smukt minde.

Pension Holmegaard 

Skønt gammelt pensionat i Sandvig-Allinge på Bornholm. Droneoptagelser viser pensionatets suveræne beliggenhed lige ved Sandvig strand og med Hammerknuden – noget af Danmarks smukkeste natur – lige uden for døren.

Share This