Bryllupsfotografering

Josephine og Jakob

Kastellets kirke

7 August 2021

Camilla og Mikkel

Vallensbæk kirke

29 Juni 2019

Pernille og Mikkel

Glostrup Kirke

4 September 2021

Bryllup fotografering af ringe på rose

Danni og Maria

Glostrup Kirke

4 August 2018

Louise og Martin

Vallensbæk Kirke

10 Juli 2021

Anne og Casper

Fuglsbølle Kirke

8 Juni 2019

 

Det siger kunderne …

 

“Vi havde booket Tine til vores bryllup og må sige at vi er FULDT UD tilfredse. Vi havde det sjovt undervejs, har fået taget nogle fantastisk billeder og hun har formået at fange nogle gode øjeblikke vi ikke selv kunne have gjort. Vi kan varmt anbefale Tine smile ” (Camilla)

“Wow hvor er de vildt flotte, Tine smile ! Tusinde tak fordi du ville forevige vores store dag ! Det er vi så glade for ♥” (Pernille)

Unikke billeder og dronevideo af den skønneste dag i jeres liv !
 Ved jeres bryllup –  en af de dejligste dage i jeres liv, skal I unde jer selv at få en professionel fotograf til at tage billederne. I vil således kunne fokusere på at nyde dagen, hinanden og jeres gæster. Efter jeres bryllup vil I få leveret en masse gode billeder. Billederne viser jeres glæde for hinanden, hvor smukke i var og stemningen blandt jeres gæster. Hvis I har specielle hobbyer eller erhverv, kan vi også inkorporere dette i billederne, så de bliver mest mulig personlige og unikke. En video optaget med drone udenfor kirken kombineret med still billeder giver et rigtig godt minde om dagen.

Hvordan jeg arbejder
Jeg kan tilbyde fotografering under forberedelserne, når gæsterne/i ankommer til kirken/rådhuset, under vielsen, portrætter af brudeparret, reception, parbilleder af gæsterne, under middagen og under festen indtil brudevalsen. Hvis fotograferingen foregår over mange timer, tager jeg en ekstra fotograf med.  Det er meget vigtigt for mig at billederne bliver unikke og alt går op i en højere enhed på dagen. Jeg bruger derfor meget tid på at finde inspiration, gennemgå lokationerne og planlægge forløbet. Alle billeder bliver redigeret så de fremstår “knivskarpe”! Billeder leveres elektronisk og i høj opløsning. Lad mig vide, hvis I ønsker bryllupsbog, video el. lign. Husk også at der er mulighed for at få taget dronebilleder af jer sammen med alle gæsterne foran stedet hvor vielsen eller festen holdes. 

Hvad I skal gøre
Inden formødet må I gerne overveje hvilken stil I er til (eller ikke er til) samt om I har specifikke ønsker. Søg gerne inspiration på nettet. Jeg vil også gerne sende et “mood-board” til inspiration. På selve formødet vender vi det praktiske (tidsplan, lokationer etc.). Derudover vil jeg høre jeres tanker/ønsker samt dele mine … Og derefter er det bare at slappe af og nyde jeres store dag – velvidende at jeg/vi nok skal sørge for nogle fantastiske og unikke billeder til jer !

Share This