Børnefotografering

Fotosession inkl. 10 billeder

fra 1195,-

Det siger kunderne …

“Efter et hyggeligt besøg hos Tine fik vi nogle skønne billeder af vores datter, som hun nu er med blå mærker og fuld af energi. Trods en genert start fra min datters side, fik Tine hende til at bløde op og ligefrem nyde tiden foran kameraet. Det var ikke til at få hende væk fra kameraet igen 🙂 Alt i alt en skøn oplevelse for min datter og os – og nogle fantastisk billeder, som vi kan nyde mange år endnu” (Maria)

“Vi takker mange gange for vores fine billeder  smile ! Og for en mega god oplevelse både for os og vores børn ! Vi vil til enhver tid komme igen eller fortælle det til andre ! :)” (Annemette)

Det handler om god tid !
Husk at få taget billeder af dine børn løbende – det kan ikke gøres om ! Du vil fortryde hvis du kun har skolefotos. Der skal være god tid og det skal være sjovt at blive fotograferet. Det giver de bedste billeder med de skønneste udtryk. Billederne tages altid i højopløsning, så at du kan få dem fremkaldt i stort format på lærred eller på specielle sandwichkonstruktioner således at de kan hænges op og nydes dagligt !  Billederne er også velegnede som personlige gaver til eks. bedsteforældre, farsdags- eller morsdagsgaver.

Hvordan jeg arbejder
Jeg elsker børn ! Billederne tages derfor i samarbejde med børnene. At fotografere børn kræver stor tålmodighed. Der skal være tid til at lege eller fjolle lidt undervejs. Du må meget gerne hjælpe med til at skabe en god stemning … jeg har således prøvet at få “kanin-ører” og sjove ansigter bag min ryg. Resultatet er altid billeder med skønne naturlige udtryk fra børnene. Jeg fotograferer også gerne “on location” eksempelvis i naturen eller på en legeplads. Her kan eks. lidt gemmeleg give nogle skønne billeder af børnene.

Hvad skal du gøre 
Overvej om billederne skal være hverdagsagtige eller mere festagtige og klæd børnene på tilsvarende. Hvis der skal være flere børn på samme billede, vil jeg anbefale at børnene klædes i samme nuancer (og ikke i for mønstret eller stribet tøj). Dette vil give nogle mest rolige og “langtidsholdbare” billeder. Husk  også at booke tidspunktet så børnene er mest oplagte. 

Se mere under “Ofte stillede spørgsmål” her

Share This