Babyfotografering

Fotosession inkl. 10 billeder = 1195,-

Det siger kunderne …

“Tine tog nogle fantastisk billeder af min søn på 3 måneder. Det var en rigtig god oplevelse at få taget billederne i Tines studie fra start til slut. Der blev sørget for at alt gik efter vores tempo. Min søn fik både en lur, mad og skiftet blev under fotograferingen, hvilket gjorde at det føltes trygt og afslappende med sådan en lille baby. Tine var også rigtig dygtig til at få kontakt med min søn og få ham til at fokusere på kameraet, hvad enten det skulle ske med legetøj i den ene hånd og kamera i den anden, eller at tage intensiv babysnak med ham. Derudover var Tine rigtig god til at involvere os fra start til slut i alle hendes kreative ideer, så der hele tiden var en enighed om det endelige resultat. Sidst men ikke mindst er Tine en meget varm, imødekommende og rar person, og det fortjener i sig selv 5 stjerner” (Tanja)

Gode relationer !
Der er ikke noget så dejligt som billeder af en lille baby med et godt udtryk. Det kan være alene, eller i interaktion med
mor, far eller som en lille ny familie. Jeg elsker også at tage billeder af kontakten mellem far og baby, da det ofte giver en god kontrast mellem det maskuline og det mere sårbare.

Hvordan jeg arbejder
Der skal være god tid under fotosessionen, så der også er tid til at babyen kan få noget at drikke, spise og evt. en lur. Derfor er der afsat 1½ time til disse fotosessioner. Når jeg fotograferer går jeg efter at skabe en god relation med babyen, så jeg kan få babyens fulde opmærksomhed. Det betyder nogle gange at mor far skal gå udenfor babyens synsvinkel. Jeg har erfaring for, at ved at få babyens fulde opmærksomhed, får jeg det dejligste og mest nærværende udtryk.

Hvad I skal gøre
Prøv at sørg for at din baby er veludhvilet og mæt. Jeg ved godt det ikke altid er nemt :-). Undgå også for mønstret tøj for at få de mest rolige og “langtidsholdbare” billeder.

Se mere under “Ofte stillede spørgsmål” her

 

Share This