Babyfotografering

Det siger kunderne …

“Tine tog nogle fantastisk billeder af min søn på 3 måneder. Det var en rigtig god oplevelse at få taget billederne i Tines studie fra start til slut. Der blev sørget for at alt gik efter vores tempo. Min søn fik både en lur, mad og skiftet blev under fotograferingen, hvilket gjorde at det føltes trygt og afslappende.

Tine var også rigtig dygtig til at få kontakt med min søn og få ham til at fokusere på kameraet – med legetøj i den ene hånd og kamera i den anden, eller ved intensiv babysnak.

Derudover var Tine rigtig god til at involvere os fra start til slut i alle hendes kreative ideer. Sidst men ikke mindst er Tine en meget varm, imødekommende og rar person, og det fortjener i sig selv 5 stjerner” (Tanja)

Gode relationer !
Der er ikke noget så dejligt som billeder af en lille baby med et godt udtryk. Det kan være alene, eller i interaktion med
mor eller far. Billeder af kontakt mellem far og baby giver effektfuld kontrast mellem det maskuline og det sårbare.

Hvordan jeg arbejder
Der skal være tid til at babyen kan få noget at drikke, spise og evt. en lur. Derfor er der afsat 1½ time til disse fotosessioner. Når jeg fotograferer babyer går jeg efter at få deres fulde opmærksomhed. Det betyder nogle gange at mor og far skal udenfor babys synsvinkel. Jeg har erfaring for, at ved at få babyens fulde opmærksomhed, får jeg de dejligste og mest nærværende udtryk.

Hvad I skal gøre
Prøv så vidt muligt at sørge for at din baby er veludhvilet og mæt. Undgå også for mønstret tøj for at få de mest rolige og “langtidsholdbare” billeder.

Se mere under “Ofte stillede spørgsmål” her

 

Share This