Det siger kunderne …

 

 

 

Den bedste måde at finde ud af om en fotograf er nogle for jer, er ved at vurdere fotografens stil på dennes hjemmeside samt ved at læse anmeldelser fra andre kunder. I kan finde flere tips til valg af fotograf HER

Nedenfor og på på Google kan I se kundeanmeldelser af mig som fotograf.

 

“Det var – igen – sådan en god oplevelse og Ingrid havde en fest smile Du er fantastisk dygtig til at fange hendes blik og så sød og tålmodig med sådan en lille tornado laughing

Lise Nielsen

 

 “En super oplevelse at få taget portrætbilleder hos Tine. Jeg følte mig godt tilpas, og billederne blev meget bedre end jeg havde håbet på – altså jeg så bedre ud end forventet og udtryk og stil ramte lige hvad jeg ønskede mig. Det er også Tine der skal tage billederne næste gang jeg skal have taget portrætter, og jeg har bestilt tid til familieportræt.”

Lisbeth Voetmann

“Efter et hyggeligt besøg hos Tine fik vi nogle skønne billeder af vores datter, som hun nu er med blå mærker og fuld af energi. Trods en genert start fra min datters side, fik Tine hende til at bløde op og ligefrem nyde tiden foran kameraet. Det var ikke til at få hende væk fra kameraet igen 🙂 Alt i alt en skøn oplevelse for min datter og os – og nogle fantastisk billeder, som vi kan nyde mange år endnu”

Maria Pelle

“Vi havde booket Tine til vores bryllup i juni og må sige, at vi er FULDT UD tilfredse. Vi havde det sjovt undervejs, har fået taget nogle fantastiske billeder og hun har formået at fange nogle gode øjeblikke vi ikke selv kunne have gjort. Vi kan varmt anbefale Tine:-)”

Camilla Brusgård

Flotte billeder – rolig stemning – skøn oplevelse”

Louise Rudolph

“Vi var forbi Tine med 2 af vores piger til newborn og søskende billeder. Og vi erså tilfredse, vi fik nogle fine billeder med hjem, og nogle sjove minder med hjem. Vi havde det så hyggeligt samtidig med at vi fik taget nogle billeder”

Batoul Mohammad

“Min datter og jeg blev fornyligt foreviget i Tines studio. Hun tog pænt imod os og allerede fra starten havde jeg indtryk af, at der intet hastværk var. Det blev en virkelig hyggelig session, hvor Tine var god til at få os begge til at føle os tilpas og det ses tydeligt på billederne, som jeg er yderst tilfreds med. Kommunikationen – både før og efter – er der ikke en finger at sætte på. Jeg kan varmt anbefale Fotograf Tine Andersen”

Henriette Damgaard

 

“Tine er som fotograf gennemgående fantastisk sød og nem at være “i studiet hos” – også for een som normalt ikke føler sig tryg foran kameraet ;-). Jeg kan klart anbefale Tine !”

Maria Dinesen

“Tine tog nogle fantastisk billeder af min søn på 3 måneder. Det var en rigtig god oplevelse at få taget billederne i Tines studie fra start til slut. Der blev sørget for at alt gik efter vores tempo. Min søn fik både en lur, mad og skiftet blev under fotograferingen, hvilket gjorde at det føltes trygt og afslappende med sådan en lille baby. Tine var også rigtig dygtig til at få kontakt med min søn og få ham til at fokusere på kameraet, hvad enten det skulle ske med legetøj i den ene hånd og kamera i den anden, eller at tage intensiv babysnak med ham. Derudover var Tine rigtig god til at involvere os fra start til slut i alle hendes kreative ideer, så der hele tiden var en enighed om det endelige resultat. Sidst men ikke mindst er Tine en meget varm, imødekommende og rar person, og det fortjener i sig selv 5 stjerner”

Tanja Pajlin Prikkong Hersborg

Tine har en fatastisk evne til at få folk til at føle sig trygge i studiet. Hun fanger de rette øjeblikke og hendes billeder ser aldrig opstillede ud. En egenskab som vi andre på fotoskolen kun kunne være misundelige på.

Fotograf Søren Ottosen

Vi havde fornøjelsen af hende til en graviditetsfotografering. Hun er meget rolig og imødekommende samt var god til at guide og havde meget tålmodighed. Vi følte os meget trygge i hendes hænder.

Anja Rosschou Nielsen

Stor oplevelse, meget dygtig og giver sig tid til små børn.

Stefan Roos Meggele

“Vi takker mange gange for vores super fine billeder ! 🙂 Og for en mega god oplevelse både for os og vores børn ! Vi vil til en hver tid komme igen eller fortælle det til andre ! :)” 

Annemette Kristensen

 

Share This